Heerlijke Stilte Challenge

๐—š๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—น๐˜๐—ฒ…
De maanden juni en juli kunnen – zeker met een gezin – best druk zijn. Je bent niet de enige die zo net voor de zomervakantie, zelfs stress ervaart. Er moet nog zoveel gebeuren dieย laatste weken.ย Op je werk, met je gezin of voor school…

Daarom gaan we een maand lang jรบist genieten van de stilte, jezelf rust gunnen en kijken wat er dan gebeurt. Doe je mee? Schiet tijd voor jezelf nemen er eigenlijk altijd bij in? Juist daarvoor is deze Heerlijke Stilte challenge.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜:

  • Op 1 juni zijn zijn we 1 minuutje stil, de dag erna 2 en zo bouwen we het op.
  • Elke dag krijg je van mij in een speciale WhatsApp-groep een inspirerende spreuk, achtergrondinformatie en persoonlijke (reflectie) opdracht. Speciaal voor jou!
  • De challenge duurt een maand. Maar ik hoop uiteraard dat je daarna elke dag probeert tijd en ruimte vanuit de stilte probeert te maken voor jezelf. Goed zorgen voor jezelf is dรฉ basis om van betekenis te kunnen zijn voor een ander.ย  Ik heb gemerkt dat als je bijvoorbeeld duurzamere keuzes wilt maken, het helpt om dat niet vanuit een ‘ik hol maar door’- houding te doen, maar om er vanuit de rust voor te kiezen.

๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?
Door het samen met anderen te doen, gaat het makkelijker. Zo maken we samen ruimte voor de stilte, rust en ruimte voor jouzelf. Ik vraag een bijdrage van 10 euro voor de challenge, voor de materialen, mijn inbreng als coach maar ook om zeker te weten dat iedereen die meedoet gemotiveerd is. Zie het als een investering in jezelf.

Aanmelden kan hier.

Winkelwagen