Consumindercoach

Leer bewust kiezen en leef duurzamer dankzij ontspullen, consuminderen en minimaliseren.


Zal ik jou daarbij helpen?

Zet mij in als consumindercoach

Vind je het lastig om te beginnen met minimaliseren? Of ben je al begonnen met ontspullen en wil je voor korte of langere tijd begeleiding van een coach? Ik help je graag verder op weg. Dat doe ik stap-voor-stap en op basis van praktische tips. 

Ontspullen en consuminderen vereist niet alleen bewustwording, maar ook gewoon een stukje organisatie. Als moeder van een groot gezin ken ik de valkuilen binnen een huishouden. Maar ook mijn jarenlange onderwijservaring komt hierbij van pas. Ik zeg vaak: je moet niet te veel willen, houd het behapbaar en realistisch.

 

Hoe ga ik te werk?

Voordat we van start gaan, hebben we eerst een telefonisch intakegesprek van ongeveer drie kwartier. Daarin stellen we samen een plan van aanpak op. Hoe wil jij geholpen worden? Wat verwacht je van mij? En omgekeerd natuurlijk: welke inzet verwacht ik van jou? In de kern komt mijn begeleiding neer op structuur aanbrengen, tips uitdelen en mentale ondersteuning bieden. Aan de hand van mijn Op Orde!-methode help ik je snel op weg. Je zult zien: daar krijg je energie van. Daarna is het zaak om vol te houden. Heb je behoefte om even te sparren? Dan maken we gewoon een nieuwe afspraak. Net wat jij wilt. Een consult kan per telefoon of online via Google Meet en duurt in beide gevallen een half uur. Uiteraard is het mogelijk om fysiek af te spreken. Wel hanteer ik een maximum reistijd van een half uur. Blijft het daarbinnen? Dan kom ik graag naar je toe. Goed om te weten: een fysiek consult duurt minimaal een uur (en maximaal twee uur).

Wat kost het?

Je kunt per consult betalen of vooraf – met korting – vijf consulten inkopen. 

  • Tel. intakegesprek + plan van aanpak per mail: 75,00 euro excl BTW
  • Consult per telefoon of Google Meet (per half uur): 37,50 euro excl BTW
  • Fysiek consult (per uur): 75,00 euro excl BTW
  • Vijf consulten vooraf inkopen: 10 procent korting op de prijs 

Let op! Eventuele reistijd breng ik niet in rekening, wel de verreden kilometers: 0,25 euro per km.

Vertrouwd door...

Komt voor in onder andere...

Klik hier voor alle momenten in de media