Tip 320: Verzorgingsproducten

Hele drogisterijen staan vol met flessen, potjes en tubes verzorgingsspullen. Als je niet uitkijkt heb je voor elk lichaamsdeel en elke persoon in je huishouden een apart flesje of tube nodig.

Zoek vandaag al dit soort verzorgingsproducten eens uit. Welke gebruiken jullie als gezin écht? Kies (natuurlijke) producten die alle gezinsleden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld één soort shampoo of zeep. Wel zo eenvoudig. Ik heb ontdekt dat je de meeste dingen niet echt nodig hebt!

Als je weet wat je hebt, voorkom je impulsaankopen. Aanbiedingen van de kopstelling van de drogisterij kan je dan gerust over slaan. Je hebt immers nog 2 flessen op voorraad. Nieuwe meenemen onder het mom van ‘altijd handig’ hoeft dan niet. Hamsteren is niet nodig!
Dus één soort voor alle gezinsleden. Dit bespaart je geld, tijd en ruimte.
Blijkt dat je dat badkamerkastje eigenlijk helemaal niet nodig hebt 🙂

1 thought on “Tip 320: Verzorgingsproducten”

  1. Bij ons hebben ze ieder hun eigen shampoomerk. Ze willen niet het blokje van mij gebruiken. Met 16 en 19 jaar willen ze zich niet meer om laten praten. Heb het lang geprobeerd. Ik laat het maar. Heb wel een rekje aan de douchkraan hangen waar de flessen inzitten. Dus niets op de grond. En teveel aan make-up wordt op de slaapkamer bewaard. Ikzelf heb alleen een eigengemaakte deo en tandpasta, kokosvet als gezichtscrème, werfzeep als shampoo, haarschuim zonder troep, 1 mascara, poederdoosje en 1 lipstick. En een flesje nagellak voor de zomer met remover op natuurlijke basis.Oja ook nog een 1 flesje eau de toilette. Valt toch nog wel mee. De drogist verdiend weinig aan mij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.