Case: Groene Kerken

In opdracht voor Groene Kerken ontwikkelde ik een presentatie op maat en bedacht ik voor Groene Kerken een avondvullend programma rondom het thema duurzaamheid.

Inleiding

Groene Kerken stimuleert kerken om te verduurzamen. Door middel van allerhande praktische tips en tools die ze op de website aanbieden.

Uitdaging

Groene kerken wordt vaak benaderd om kerken te helpen bij het samenstellen van een gemeenteavond om leden te inspireren aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun kerk.

Oplossing

Voor de invulling van zo’n avond heb ik een speciale presentatie ‘Duurzamer leven dankzij minimaliseren’ gemaakt en ook een volledig avondvullend programma. Kerken kunnen dit aanvragen via de sprekerslijst van de Groene Kerken als ze zelf met hun gemeenteleden aan de slag willen gaan. Deze informatieve maar ook heel praktische avond vraagt van de kerk alleen een ruimte en wat te drinken. De avond verzorg ik verder volledig. Ook is er een pers-kit aanwezig voor de kerk als ze informatie hierover willen delen binnen hun eigen mediakanalen. Ook is het mogelijk de presentatie in de vorm van een webinar te geven. Inmiddels hebben heel wat gemeentes hiervan gebruik gemaakt.

Wil je weten of ik jullie kan helpen?
Laten we dan eens doorpraten.

☎️ +31 06 12345678

✉️ info@heerlijkminimaliseren.nl

PS: kende je dit lied al? Elly Zuiderveld schreef het voor mij.
Een lied over minimaliseren, maar dan net even anders.

Winkelwagen