Bekijk wat Gera doet

Voor jou

Als minimaliseer-expert & Lifestyle-coach begeleid ik je om vanuit rust te kiezen voor dat wat van waarde is. Verlang jij zelf naar meer rust? Op zoek naar meer overzicht? Of wil je duurzamer leven? Als coach ondersteun ik bij het organiseren & structureren van je huis én leven. Dat doen we stap voor stap op basis van praktische tips.

“Gera leert je om in kleine maar doeltreffende stappen je aankoop- en bewaargedrag te veranderen. Ik loop nu rond in mijn huis en denk daarbij: “wat wil ik houden?” Zo omring ik me met spullen waar ik echt iets mee doe of blij van wordt en maak ik eindelijk ruimte in mijn huis en hoofd.”

– Lonneke ten Hartog

Bedankt voor je account en je harde werk door anderen te inspireren om ook te minimaliseren. Wat ‘groot, groter, grootst’ was, wordt meer ‘terug naar de basis’ en dat geeft zoveel ademruimte. Echt een opluchting.

– Volger van Heerlijk Minimaliseren

Als moeder van vijf kinderen begrijp ik hoe het voelt om geleefd te worden en altijd bezig te zijn met het huishouden en je gezin. Het kan je – in combinatie met je werk – zelfs overweldigen. Ik heb geleerd dat leven met minder onnodige spullen rust en overzicht brengt. Zo blijft er tijd over voor de dingen die écht van waarde zijn.

Laten we samen aan de slag gaan. Hoe kan ik jou helpen?

Wil je zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag?

Leer Gera kennen: minimaliseer-expert en lifestyle coach

Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik zelf de voordelen van een meer minimalistische levensstijl. Ik wilde duurzamer leven met ons gezin en loskomen van het eindeloos consumeren. Toch ontdekte ik al snel; dat geeft zóveel voordelen.