Een geïnspireerd publiek.
Een leerzame avond.
Een helder advies.

Zet mij in bij jouw organisatie

Als minimaliseer-expert geef ik interactieve lezingen en inspiratiesessies over de impact van ons consumeergedrag, wat de voordelen zijn van minimaliseren en hoe je effectief kunt verduurzamen.

Als adviseur help ik overheden, scholen en maatschappelijke organisaties bij groene vraagstukken. Van praktisch advies, invulling geven aan het klimaatplan tot het opzetten van publiekscampagnes.

lezig gera van den berg

Lezing

Bij jou op locatie: of als webinar! Wil je een dagdeel-vullend programma? In overleg stemmen we dat samen verder af.

Lezing / interactieve presentatie – 250 euro ex. BTW

Webinar – 200 euro ex. BTW

Dagdeel vullend – Op aanvraag

gera van den berg geeft een workshop

Workshop

Wil je liever juist heel praktisch aan de slag, omdat je mij zoekt als onderdeel van een duurzaam event?

Ook dat kan!

Het tarief voor een workshop (45 min.) is:

250 euro ex. BTW

Advieswerk

Ik denk graag mee met beleidsmakers en andere betrokkenen die bezig zijn met het verduurzamen van hun organisatie. Over kleine en grote stappen, nieuwe mogelijkheden en help graag mee bij de uitvoering.

85 euro ex. BTW per uur

De tarieven die hierboven genoemd worden, zijn exclusief eventuele reiskosten. 

foto gera van den berg geeft gastles

"Wij zijn een school: werk je ook voor ons?"

Zeker! Ik geef graag gastlessen ‘duurzaamheid’ in het basis- of voortgezet onderwijs. Denk aan onderwerpen als zwerfafval, recyclen of ‘the sustainable goals’. Mijn onderwijservaring die ik gedurende 22 jaar opdeed, komt hierbij goed van pas. Ook adviseer ik jouw organisatie bij het opzetten van een projectweek of hoe je de duurzame doelen binnen je curriculum inspectieproof wegzet.

Tarief voor een losse gastles is 125 euro ex BTW en eventuele reisvergoeding.              Voor advieswerk reken ik 85 euro ex BTW per uur. Samen verder afstemmen? Neem dan contact met mij op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

"Gera is bevlogen en haar passie om verspilling tegen te gaan werkt aanstekelijk! De 'Harderwijk is TOP' campagne heeft ze professioneel opgezet en ze heeft veel ondernemers bereid gevonden om mee te doen! Dankzij haar was het een succesvolle campagne! Gera was TOP!"

Organiseer je een duurzaamheidsmarkt of event voor jouw organisatie? En kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ik denk graag mee over de invulling vanuit de verschillende pijlers van duurzaamheid. Of zoek je een dagvoorzitter met affiniteit met duurzaamheid? Neem dan gerust contact op, zodat we het verder door kunnen spreken.  

Wil je weten of ik jullie kan helpen?
Laten we dan eens doorpraten.

☎️ +31 06 12345678

✉️ info@heerlijkminimaliseren.nl

Winkelwagen