Ik ben het
Eco-juffie

Gastlessen over duurzaamheid

Goed zorgen voor de aarde doen we ook voor de aankomende generaties. Als gastjuf denk ik samen met kinderen na over hoe we dat heel praktisch kunnen doen. Door te letten op ons afval bijvoorbeeld. 

22 jaar ervaring in het onderwijs

De afgelopen 22 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs. Onder andere als leerkracht, remedial teacher, (waarnemend) intern begeleider, directeur en ook groepsleerkracht voor talentvolle kinderen.

Basisscholen

Als eco-juffie kom ik graag op school een gastles geven. Dat kan bij de kleuters maar ook in de midden en bovenbouw. Door mijn ervaring binnen het onderwijs kan ik goed inspelen op het leeftijdsniveau van de kinderen en de juiste werkvormen kiezen om samen aan de slag te gaan. Thema’s: duurzaamheid, zorgen voor de natuur, biodiversiteit, plastic soep, afvalvermindering.

Middelbare scholen

 Graag denk ik samen met leerlingen na over hoe je door minder afval te maken, duurzamer kunt leven. Dus wat kan je nou als puber zelf doen? Maar ook; wat kan je in de schoolomgeving doen? Hoe zit het in de kantine als het gaat om afval? Dit doen we lekker interactief, met gebruik van digitale hulpmiddelen. Ook is een online-les mogelijk als uw school buiten een straal van max 100 km is

Ik geef dus graag interactieve gastlessen over duurzaamheid  Deze lessen vallen onder de leerlijn ‘burgerschap’.  Beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen. Staat uw school te ver weg? Dan kunnen we het ook online doen. 

 

Wat kost zoiets?

Toelichting op de prijzenlijst

Gastles duurzaamheid | max 60 minuten   | Prijs 150,- euro ex. BTW | Dit is inclusief  de voorbereidingstijd.

Reiskostenvergoeding | Prijs 25 cent/kilometer

 

Dag duurzaamheid onderwijs, 2021

Lijkt het je leuk in contact te komen?

Ik zou het leuk vinden even met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden!

Neem contact op via de onderstaande knop.