Ik ben het
Eco-juffie

Gastlessen over duurzaamheid

Goed zorgen voor de aarde doen we voor de aankomende generaties. En hoe mooi is het om hen nu al enthousiast en betrokken te maken!  Als gastjuf denk ik samen met kinderen na over hoe we dat heel praktisch kunnen doen. Door te letten op ons afval bijvoorbeeld, minder te verspillen en minder stroom te gebruiken.

22 jaar ervaring in het onderwijs

Voordat ik Heerlijk Minimaliseren begon heb ik  22 jaar met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs. Die ervaring kan ik fijn inzetten als ik gastlessen verzorg.

Basisscholen

Als eco-juffie kom ik graag op school een gastles geven. Dat kan bij de kleuters maar ook in de midden en bovenbouw. Door mijn ervaring binnen het onderwijs kan ik goed inspelen op het leeftijdsniveau van de kinderen en de juiste werkvormen kiezen om samen aan de slag te gaan. Thema’s: duurzaamheid, zorgen voor de natuur, biodiversiteit, plastic soep, en afvalvermindering.

Middelbare scholen

 Graag denk ik samen met leerlingen na over diverse thema’s hoe je duurzamer kunt leven. Wat kan je nou  zelf doen? Maar ook; wat kan je in de schoolomgeving doen? Hoe zit het  in de kantine als het gaat om afval? De gastles is lekker interactief, met gebruik van digitale hulpmiddelen. Ook is een online les mogelijk als uw school buiten een straal van max 100 km is

Ik geef ook bij u op school graag interactieve gastlessen over duurzaamheid  Deze lessen vallen onder de leerlijn ‘burgerschap’.  Beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen. Staat uw school te ver weg? Dan kunnen we het ook online doen. 

 

Wat kost zoiets?

Toelichting op de prijzenlijst

Gastles duurzaamheid | max 60 minuten   | Prijs 150,- euro ex. BTW | Dit is inclusief  de voorbereidingstijd.

Reiskostenvergoeding | Prijs 25 cent/kilometer

 

Dag duurzaamheid onderwijs, 2021

Lijkt het je leuk in contact te komen?

Ik zou het leuk vinden even met je in gesprek te gaan over de mogelijkheden!

Neem contact op via de onderstaande knop.