Home – Op Orde!

Jippie! Eindelijk mag het weer. Workshops Broodbakken. Bij mij thuis aan de keukentafel. Vanaf  9.30 uur. Uiteraard coronaproof. Kijk even bij de agenda en dan vind je na doorklikken ook de overige de info.

Woensdag 13 oktober

Vrijdag 29 oktober

Woensdag 10 november

Opgeven? klik hier

 

 

inspirator & ervaringsdeskundige 

‘Gewoon terug naar de basis…’

Ik ben Gera van den Berg (1975), moeder van vijf kinderen, leerkracht basisonderwijs en deskundig op het gebied van minimaliseren & ontspullen. Ruim 9 jaar geleden ontdekte ik zelf de voordelen van minimalisme. Ik wilde duurzamer leven met ons gezin en loskomen van het eindeloos consumeren. Het lijkt onnatuurlijk te verlangen naar minder. Toch ontdekte ik al snel; dat geeft zóveel voordelen. Voor mezelf, voor ons als gezin en voor de aarde die we in bruikleen hebben. Ik ontwikkelde de Op Orde!-methode. Hoe je mijn methode toepast, lees je in de tips op deze site of in mijn (e)boek. Eerdere tips teruglezen? Kijk bij het archief onderaan de site. 

Foto Karin Huijzendveld

 

  • Wil je met minder onnodige spullen en juist met meer aandacht en tegelijkertijd duurzamer leven? 

  • Wil je werk maken van rentmeesterschap?

  • Wil je advies op begeleiding bij het minimaliseren of beter organiseren en structureren van je huis?

  • Zoek  je een (online) spreker voor jouw organisatie/kerk?

  • Lijkt het je leuk een workshop te volgen?

 

[maxbutton id=”8″]

 

‘ Ik wil je namelijk laten weten dat je 3,5 jaar geleden met je boekje m’n ogen hebt geopend. Ik was niet meer happy in ons huis, zoveel spullen etc. Nu al jaren bezig op jouw manier. Kritisch kijken naar wat binnenkomt en de tijd nemen om verschillende plekken in huis op te ruimen en te minimaliseren. Dank je wel voor de stimulerende posts. Ik lees ze trouw, maar wilde toch even laten weten dat je levens hebt veranderd met je werk! Dank je wel! Ik ben er nog niet, dus blijf je volgen’. (Jacolien 2021)

                                                                                   ***

Op Orde! wordt aanbevolen op de sprekerslijst Groene Kerken

 

 

Winkelwagen