Lifestyle coach & minimaliseer-expert

‘Terug naar de basis...’ Vanuit rust kiezen voor dat wat van waarde is.

Heerlijk in Gesprek...


Wat voor jou?

Het verminderen van onnodige spullen kan zorgen voor rust en overzicht. Als moeder van vijf kinderen begrijp ik hoe het voelt om geleefd te worden en altijd bezig te zijn met het huishouden en je gezin. Het kan je – in combinatie met je werk – zelfs overweldigen. Ik heb geleerd dat leven met minder spullen niet alleen rust brengt, maar ook een duurzame manier van leven bevordert. 

Hoe ga ik te werk?

Heerlijk in Gesprek

Deze coaching begint met een intakegesprek (kan ook via ZOOM). Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en omvat een kwaliteitenspel en een persoonlijk plan van aanpak gebaseerd op de basisprincipes van de Op Orde!-methode uit mijn boek. We gaan kijken naar jouw kwaliteiten, valkuilen en gezinssysteem. Het begint bij wie jij bent en mag zijn, en hoe jouw gezin eruitziet.  Vervolgens maken we  een plan van aanpak en gaan we aan de slag aan de hand van praktische haalbare doelen waar jij je goed bij voelt. Ik ben er als coach voor jou, en zal je motiveren en stimuleren en af en toe ook een beetje prikkelen om je verder te helpen. Ik kan bij jou thuis op locatie komen. Het kan ook gerust online. We hebben dan een online coachgesprek en daarna ga je met de tips en adviezen zelf thuis  – op jouw tijd – aan de slag. Het coachtraject ‘Heerlijke in Gesprek’ is er voor jou omdat je graag wilt ontspullen, er nu écht mee aan de slag wilt, signalen van een (pré) burn-out ervaart of dit juist misschien wel wilt voorkomen.

 

Heerlijk de Tijd (timemanagement):

Een ander aspect waarop ik je kan coachen is het leren omgaan met timemanagement. We zullen werken aan het optimaliseren van jouw tijdsbesteding, zodat je meer ruimte krijgt voor de dingen waar je energie uit haalt.

 

Heerlijk Besparen (budgetcoach):

Naast het werken aan de basisprincipes van de Op Orde!-methode bied ik ook ondersteuning als budgetcoach. Samen zullen we kijken naar jouw financiële situatie en manieren vinden om meer balans en controle te creëren.

 

Heerlijk Voorsorteren

‘Met aandacht nalaten’ is coachingstraject speciaal gericht op senioren die gaan de slag willen gaan met het sorteren van hun huisraad omdat ze kleiner willen gaan wonen of ze beseffen dat ze de volgende generatie niet willen opzadelen met al hun vergaarde bezittingen. 

 

De kosten van de sessies zijn als volgt:

Houd er rekening mee dat Heerlijke Coaching (vooralsnog) niet vergoed wordt. In sommige gevallen kunnen er echter vergoedingen mogelijk zijn vanuit een PGB of in overleg met je werkgever.

Intake gesprek (kan via ZOOM) + persoonlijk plan van aanpak: €95 (exclusief BTW).

Vervolgmoment via ZOOM (per half uur): €45 (exclusief BTW)

Afspraak op locatie (per uur): €110 (exclusief BTW) + eventuele reistijd.

Het liefst reis ik met het openbaar vervoer. Eventuele reiskosten of verreden kilometers worden apart in rekening gebracht tegen €0,30 per kilometer.

 

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan om te kiezen voor een leven dat draait om wat écht van waarde is.

Als dit jou aanspreekt en je interesse hebt in Heerlijke Coaching, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen. Vul het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Vertrouwd door...

Komt voor in onder andere...

Klik hier voor alle momenten in de media

Winkelwagen