Gun je kind lievelingsspeelgoed.

"Het mooiste speelgoed is geen speelgoed!"

Mijn verhaal

‘Morgen ga ik naar het Zweedse Warenhuis en koop ik een heel aantal van die kasten met opruimbakken. Ik ben zo klaar met de zooi in de slaapkamers van de kids. Als we het netjes sorteren in de bakken is het probleem vast opgelost’. Ik weet het nog goed dat ik dit zo’n 10 jaar geleden tegen mijn man zei.  Pff wat kon ik me soms irriteren aan de hoeveelheid spullen in ons huis. Ik had het idee dat ik altijd bezig was met opruimen. Vooral dat speelgoed. Een never ending story. Had ik de slaapkamers van de oudste drie gedaan was het na een kwartier (vooral als er een vriendje of vriendinnetje kwam spelen) alweer een puinbak.

Mijn ontdekking

In die tijd zagen mijn man en ik een aantal documentaires over duurzamer leven. We wilden daarmee aan de slag. Juist omdat we kinderen hadden. Tja wat leefden we hen voor… Toen ik een keer achter de laptop zocht naar oplossingen voor het beter organiseren van spullen kwam ik per toeval terecht op een website van minimalisten.  Ik ontdekte; ‘dat wat je niet hebt hoef je ook niet te verplaatsen, op te ruimen, schoon te houden, te repareren, te vernieuwen, te organiseren’. Dat leek me heerlijk! En dat wat je niet koopt, hoeft ook niet geproduceerd te worden. Wél zo duurzaam. Een win-winsituatie dus. En dat geldt ook voor speelgoed. Sterker nog, ik ontdekte ‘minder speelgoed geeft meer speelplezier’ hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.

Dit kun je verwachten:

Nu voor 69 euro

Overzicht van de cursus

  • Je krijgt alle informatie in je mailbox. Je kunt dus meteen beginnen.
  • Je krijgt een digitaal cursusboek (90 pagina’s) met daarin opdrachten en achtergrondinformatie.
  • Uiteraard staan er opdrachten in om meteen aan de slag te gaan.
  • Je doet de opdrachten wanneer het jou uitkomt. 
  • Je krijgt toegang tot een besloten WhatsApp groep voor tips, info, vragen en om elkaar te motiveren.
  • Advies van mij als coach bij persoonlijke vragen per whats app of per mail.
  • Gratis toegang tot de maandelijkse live Q & A voor al je persoonlijke vragen.

           Twijfel je of het wat voor je is? Overleggen kan altijd, hoor!

Extraatje: je kan het boek Op Orde! Minimaliseren (of ebook als je dat liever wilt) in het gezin met 25% korting aanschaffen.

Het is tijd voor rust, ruimte en overzicht in je huis én leven.

Nu voor 69 euro