Groene inspirator

Genieten van genoeg.
Duurzaam leven biedt meer dan je denkt.


Wil je duurzamer leven, maar weet je niet hoe? Een kleine stap maakt al veel verschil. Laat mij je inspireren.

Groene inspirator

Misschien ken je mij van de tips op Facebook? Zo begon het namelijk, in 2015. Daarna volgde een uitgebreide website, een boek met mijn eigen Op Orde!-methode en een hele reeks interviews in kranten, tijdschriften en radio- en tv-programma’s. Gratis tips delen via social media (ook op Instagram) doe ik nog dagelijks en heeft een grote schare volgers opgeleverd. Maar dat is natuurlijk niet de enige manier waarop ik mensen kan informeren en inspireren…

Wat doe je nog meer ter inspiratie?

Inmiddels geef ik seminars, workshops of interactieve presentaties bij bijvoorbeeld diverse organisaties, bedrijven of overheden. Maar ook op scholen, kerken en bibliotheken. Op verzoek denk ik mee over  een thema-avond over duurzaamheid en aanverwante onderwerpen. Wil je dat ik een interactieve presentatie of inspiratie sessie voor jouw organisatie, kerk of bijvoorbeeld gemeente kom verzorgen? Neem dan contact op middels het contactformulier. Wist je dat ik ook een workshop over greenwashing geef? Klik hier.

Goed om te weten: er is een mediakit beschikbaar met foto’s en aankondiging.

Wat vraag jij voor een lezing of presentatie?

Voor een lezing breng ik 250 euro (exclusief BTW) in rekening.

Voor een workshop of webinar reken ik 200 euro (exclusief BTW).

Een uitgebreidere presentatie, avondvullend programma kost 350 euro (exclusief BTW). 

Mij inhuren als dagvoorzitter, een Live Instamoment of andere op jouw organisatie afgestemde activiteiten: prijs op afspraak.

Voor reiskosten: 0,29 euro per verreden kilometer.

Winkelwagen