Groene inspirator

Het kan allemaal een stuk eenvoudiger.
Duurzaam leven biedt meer dan je denkt.


Kom je om in de spullen en heb je juist tijd en ruimte te weinig? Wil je duurzamer leven, maar weet je niet hoe? Een kleine stap maakt al veel verschil. Laat mij je inspireren.

Groene inspirator

Misschien ken je mij van de tips op Facebook? Zo begon het namelijk, in 2015. Daarna volgde een uitgebreide website, een boek met mijn eigen Op Orde!-methode en een hele reeks interviews in kranten, tijdschriften en radio- en tv-programma’s. Gratis tips delen via social media (ook op Instagram) doe ik nog dagelijks en heeft een grote schare volgers opgeleverd. Maar dat is natuurlijk niet de enige manier waarop ik mensen kan informeren en inspireren…

Wat doe je nog meer ter inspiratie?

Inmiddels geef ik lezingen en workshops bij bijvoorbeeld scholen, kerken en bibliotheken. Ook werk ik samen met organisaties als Zero Waste Nederland, Micha Nederland en Groene Kerken. Op verzoek denk ik mee over campagnes, geef ik webinars of leid ik een thema-avond over duurzaamheid en aanverwante onderwerpen.

Wat vraag jij voor een lezing of presentatie?

Voor een lezing breng ik 250 euro (exclusief BTW) in rekening.

Voor een workshop of webinar reken ik 200 euro (exclusief BTW).

Een uitgebreidere presentatie, avondvullend programma kost 350 euro (exclusief BTW). 

Mij inhuren als dagvoorzitter, een Live Instamoment of andere op jouw organisatie afgestemde activiteiten: prijs op afspraak.

Voor reiskosten: 0,29 euro per verreden kilometer.