Op veler verzoek, bij deze het recept van de havermout-boterkoek :

Op veler verzoek, bij deze het recept van de havermout-boterkoek :
(niet gezond – wel erg lekker…)

Kneed
1 ei
250 gram roomboter
125 gram witte basterd suiker
250 gram zelfrijzend bakmeel
75 gram havermout

Neem een bakblik ( ingevet of met bakpapier) en doe de deegbal erin. Maak het mooi plat. Bestrijk het met een geklutst eitje. Maak er met een vork een mooi raster op. Bak het in de oven.
180 graden – 25 minuten
Als je de havermout weglaat heb je ‘normale’ boterkoek. Na het bestrijken met ei kan je er ook kokosrasp over strooien. Ook erg lekker 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.