Geniet deze zomer van genoeg!

‘t Zomert, een vakantieboek voor jou!

In de zomerperiode willen we graag rust ervaren. Maar we weten ook allemaal, dat het zeker met een gezin een intensieve periode kan zijn. De vakantiedrukte neemt je in beslag en de échte aandacht voor elkaar en zelf (!) tot rust komen kunnen er gek genoeg zo maar bij in schieten.

Juist dan is fijn om elke dag even een inspiratie prikkeltje te krijgen. Het geeft je inspiratie voor rust, waar je misschien juist zo naar verlangt tijdens de vakantieperiode.  Zo kan je je verwonderen, genieten en de rijkdom ervaren van  genoeg. En dat zit ‘m niet in weer een nieuwe zomerjurk, dure zonnebril of een nog luxer vakantiehuisje…

Ik heb een digitale hand-out gemaakt. Boordevol tips & inspiratie om te genieten van genoeg. Voor vier weken. Voor een duurzame zomer! Maar ook met recepten en fijne lees- en luistertips. Speciaal voor jou en je gezin. Of je thuis bent of misschien op vakantie.

Op 13 juli (als midden Nederland vakantie krijgt) krijg je de gids gemaild.

Als je het fijn vindt (voel je niet verplicht) kan je je ook aanmelden voor een speciale whatsapp groep. Daarin kunnen we elkaar fijn extra inspireren. Je ontvangt de link in de bevestigingsmail.

‘t Zomert aanvragen kan hier.

Winkelwagen