Tip 159: Afmelden

Sinds wij een NEE/NEE-sticker op de deur hebben, krijgen wij geen reclamefolders en gratis weekbladen meer. Wat spaart dat veel ‘post’ uit!
Toch komt er zo nu en dan geadresseerd drukwerk binnen, dat ik liever niet meer wil ontvangen. Neem bijvoorbeeld de brief op de foto. Ik meld me hiervoor af. Vaak kan dat via de mail. Zo heb ik me onlangs afgemeld voor Kampioen, het tijdschrift dat bij het ANWB-lidmaatschap zit. Het ligt vaak ongelezen in de krantenmand. Waarom laat ik het dan toch elke keer toesturen? Ik kan het missen, want de meeste informatie is ook op internet te vinden. Afmelden voor het tijdschrift was geen probleem. Het wordt niet meer toegezonden. Zo dat ik bij meer gratis bladen. Minder papier, minder plastic folie, minder moeite voor iets waar ik geen behoefte aan heb

Melden jullie je ook weleens af voor bladen die je niet leest?

Winkelwagen