3 reacties op “”

  1. Ik heb wel een droger en die zou ik ook niet willen missen. Op zich heb ik ruimte genoeg om de was binnen te drogen maar het wordt enorm vochtig in huis en dat is erg ongezond, vooral als er astmapatiënten in het gezin zijn. Vooral in werkkleding en handdoeken zit veel vocht. Ik heb geen centrale verwarming. Maar mijn voorkeur gaat uit naar buiten drogen: het kost niks en de was ruikt heerlijk. Dus ik gebruik de droger alleen als het niet anders kan.

  2. Wij hebben er wel 1 maar mijn voorkeur heeft het niet.Ik red het niet vanwege zeer kleine droogruimte op zolder met een gezin van 9 personen.Alhoewel de droger alleen gebruikt word voor handdoeken .hemden.sokken.

  3. Nee, al ruim 11 jaar en inmiddels een gezin bestaande uit 2 volwassenen en 3 kinderen, leven wij zonder droger! In de winter droog ik mijn was aan lijnen in de garage en aan Eem droogtoren. En vanaf vorige week al regelmatig weer heerlijk buiten aan de droogmolen! Ik geniet altijd van die wapperende schone was (in de voorjaarszon)! Dus hier missen we geen droger…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen