Big shoppers & andere tassen

Hoeveel heb jij er? Big shoppers zijn super handig, maar het heeft  natuurlijk niet veel zin om er heel veel op voorraad te hebben. Maak een selectie.

  • Zitten er scheuren of gaten in een tas?
  • Heb je eigenlijk altijd last van die te krappe boodschappentas?
  • Of is de big shopper juist te groot, waardoor je de gevulde tas niet meer kunt tillen?
  • Welke vind je eigenlijk het fijnst of mooist?

 

Zo maar wat aandachtspunten om er een paar uit te kiezen die je graag gebruikt, zodat al die andere tassen weg kunnen.

Niet weg in de container, maar zet ze klaar om te vullen met spullen die naar een kringloopwinkel kunnen.

Of maak er iemand anders blij mee. Een uitwonende student bijvoorbeeld, die in het weekend een grote tas nodig heeft voor alle was…

Dit  geldt natuurlijk ook voor weekendtassen, koffers en toilettassen; pak die er vandaag eens bij en kijk er kritisch naar. Nu na  de vakantie  is het een mooi moment om overbodige tassen weg te doen. Houd alleen tassen die je echt gebruikt.

 

Het klinkt zo simpel, maar ik weet dat veel mensen juist hiermee heel veel moeite hebben. Ze  willen het liefst alle spullen bewaren voor ‘ooit nog een keer’. Voor later dus. Zo raakt je huis dus overvol. Want meestal belanden deze ‘uitstelspullen’ op een plek waar ze worden vergeten. ‘Oh ja, die had ik ook nog…’ Niet doen dus, zorg ervoor dat jouw overbodige spullen bij een ander een tweede leven krijgen! 

1 reactie op “Big shoppers & andere tassen”

  1. Thea van Dalen

    Van de week stond ik met de boodschappen bij de kassa. Mevr. achter mij zij tegen haar man, we zijn de boodschappen tassen vergeten in de auto ga snel halen, ik zij nog onder de lopende de band liggen er voldoende te koop. Nee zij ze al die tassen slecht voor milieu kijk ik dacht toppie toch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.