Inpakpapier

Ik vind het erg leuk om cadeautjes voor een ander mooi in te pakken. Tot een paar  jaar geleden kocht ik ook vaak rollen inpakpapier. Tegenwoordig niet meer. Ik probeer presentjes in te pakken met papier dat voor handen is. Denk aan leuk krantenpapier of door inpakpapier opnieuw te gebruiken. Ook inpakken met een lap stof een gehaakt tasje doe ik wel eens.

Dit doe ik ook met de kleinigheidjes die wij onze kinderen op vijf december geven. Vorig jaar heb ik inpakpapier dat nog opnieuw gebruikt kon worden bewaard bij de zak van de Sint. Dat kan ik dus dit jaar weer hergebruiken.

Hoe doen jullie dit?

 

3 reacties op “Inpakpapier”

  1. Veel leuker om zelf papiertjes te kiezen om te gebruiken inderdaad! Nog wat ideeën: behang, routekaarten, atlaspapier of bijv. een bladzijde uit een oud kinderboek, naaipatronen, tijdschriftpagina’s, muziekpapier etc.

  2. Kindertekeningen die we anders weggooien, gebruiken we ook om in te pakken! Voor sinterklaas weer minder handig alleen 😉

  3. Zo doe ik dat al heel wat jaren, mooi cadeaupapier bewaren om opnieuw in te pakken. Soms koop ik iets voor mezelf en laat ik het expres inpakken, zodat ik mooi papier heb om te hergebruiken. Bij sommige winkels weet je gewoon dat ze mooi papier hebben. Een ander voordeel hiervan vind ik: je hebt heel veel keuze in verschillende patronen (als je dit al langer doet). Als ik een rol zou kopen, dan moet ik daar jaar in jaar uit steeds mee inpakken. Dan is het papiertje ook niet nieuw meer, zeg maar. Ik heb op deze manier veel variatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.