Schattige babykleertjes

Zelf ben ik niet van het bewaren van babykleertjes…

Een paar jaar geleden was ook de doos met babykleertjes van mijn man aan de beurt. We openden de doos. Schattig om te zien! Maar helaas zaten er in de leuke retro kleertjes na 38 jaar veel gaatjes. Het was niet meer bruikbaar. Veel kleding was ook groezelig geworden.

Je zou het zo weer terug stoppen in de doos en de doos terugzetten waar die stond. Zo gaat dat vaak. We bekijken het en stoppen het weer terug om vervolgens die doos vijf jaar niet aan te roeren. Je snapt dat hebben wij niet gedaan 🙂

Voor onze eigen kinderen heb ik geen doos vol bewaard… Kleertjes die een volgend kind uit ons gezin kon dragen heb ik uiteraard wel een paar jaar bewaard. Ook heb ik  babykleertjes vrij snel een tweede leven gegeven. Soms was de maat goed, maar niet het juiste seizoen bijvoorbeeld. Dat herken je misschien wel. Dat soort kleding gaf ik aan vrienden en aan ‘het goede doel’. Met de truitjes van onze jongste kon dat niet. Door speciale dieetvoeding zaten er vlekken in die je er niet meer uit kon wassen. Dus heb ik deze in de textielcontainer gedaan. Zo kon het als grondstof dienen en verwerkt worden.

Ik weet dat er mensen zijn die een blijvende herinnering maken met de kleertjes. Zoals op de foto. Zou dat wat voor jou zijn? Of heb jij juist iets heel anders gedaan? Deel je tip hieronder!

(fotocredits: Helena Setinc)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.