Minimaliseer in december (30)

Iedere decemberdag een makkelijke minimaliseertip. En om het voor jullie een beetje leuk te maken, hebben we er een heuse printable bij. Kan je heul ouderwets aankruisen 😉  Hoe heerlijk is dat!

➡️ Mail even naar geravandenberg@gmail.com of via het contactformulier. Dan krijg je de afstreepkalender in je mailbox. Doe je mee?

De tip van 30 december: een verhuisdoos van zolder

Taxateur-spierballen, die hebben we ontwikkeld afgelopen maand. Als je elke dag mee hebt gedaan, heb je gemerkt dat je waarschijnlijk steeds beter bent geworden in het beoordelen van je spullen. Wat gebruik je nou echt? Wat vind je belangrijk? Vandaag pakken we daarom een doos aan met spullen ‘van vroeger’. Zo’n doos of box waarvan je van de buitenkant niet weet wat er inzit. Maar als je de doos opent, dan zit je vaak meteen weer aan die spullen vast…Zoek vandaag één zo’n doos uit. Bewaar wat je wilt bewaren en ga dat ook écht gebruiken of geef het een belangrijke plek in je huis. Doe afstand van de andere spullen. Kom je spullen van je gezinsleden of andere familieleden tegen? Bied het hen aan. Wil je dit bewaren? Als ook zij er niet op zitten te wachten (wat best wel eens zo zou kunnen zijn) dan hoef jij dat zeker niet te doen!

Meer handige tips? Kijk bij het archief op deze site.

Winkelwagen