NIEUW : Advies van Op Orde! per e-mail of telefoon

Verlang je ook naar een opgeruimd huis, waarin je samen met je gezin tot rust kunt komen? Vraag Op Orde! om advies op maat. Dat kan al voor 15 euro, in een telefoongesprek van ongeveer een half uur. Of als je dat liever wilt: per e-mail.

Misschien volg je mijn pagina al een tijdje en ben je bekend met mijn tips. Wellicht heb je mijn boek al gelezen. Toch kan het lastig zijn om die eerste stap te zetten. Hoe begin je met minimaliseren? Of heb je misschien vragen over consuminderen en ontspullen? Ik help je graag op weg.

Uiteraard kan ik je ook voor langere tijd coachen. Daarvoor geldt een aangepast tarief (prijs op aanvraag beschikbaar).

Voor meer info: geravandenberg@gmail.com

Op Orde! is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: 70256144

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.